Växthusbaren ligger längst in i Taverna Brillo, bredvid Växthuset. Ofta stimmigt och fullt av liv på kvällarna. Fokus på ny musik med DJ- och livespelningar.

Växthusbarens sommarklubbar. Mellan 14 juni till 19 augusti huserar klubbar med bl.a konstnärerna Arvid Wretman och Julius Göthlin under namnet Laguna Ladies. Konstcuratorn Daniel Iinatti & Blahnix, och Marcel Engdahl från Galleri Belenius.
Det här är för fans av smutsig disco, huliganpop och becksvart techno.

Sommarutställningen på Brillo blir av Fifa 2000 från Santiago, Chile

Växthusbaren har på kort tid blivit en av stockholms populäraste barer, en blandning av trevliga bartenders och noga utvald musik under ledning av Luciano Leiva har skapat en unik atmosfär. I Växthusbaren projiceras konstfilmer (utan ljud) och konsten är en del av atmosfären.

Redan nu har otaliga performances och installationer förverkligats i Växthusbaren såsom Index; Justine, Juliett and the Crimes of Love. Cecilia Ömalm; Doors to the Afterlife och Akay och Eric Ericson; Traedemark är permanenta utställningar som du kan uppleva vid varje besök. Varje kväll är annorlunda men det är konstant trevlig personal och fantastisk musik ackompanjerad av bra konst.